Opvouwbare elektrische steps voor volwassenen

Wat maakt de e-step zo populair? Is het zijn milieuvriendelijkheid? Of het gemak om snel van A naar B te komen? Eigenlijk allebei. Maar er is nog iets. Veel elektrische steps zijn namelijk opvouwbaar. Ideaal als je deze wilt nemen in de bus, trein of zelfs het vliegtuig. Wat zijn de populairste opvouwbare e-steps van dit moment? We zetten ze op een rijtje!

De 5 populairste opvouwbare e-steps voor volwassenen

Klik, klak; zo opgevouwen met het grootste gemak. De meeste e-steps vouw je namelijk binnen 2 seconde in elkaar! De volgende e-steps zijn inklapbaar en praktisch in gebruik:

1. Xiaomi M365

xiaomi m365 pro afmetingen

De Xiaomi M365 wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Pluspunten die veel worden genoemd zijn onder meer de duidelijke weergave van de actieradius, de hoogwaardige afwerking en de goede kwaliteit. Daarnaast is deze elektrische step in een handomdraai op te vouwen, waardoor de Xiaomi M365 makkelijk mee te nemen is in de eigen auto of openbaar vervoer. Met de handige draagtas neem je de step makkelijk over je schouder overal mee naartoe.
Bekijk deze e-step

2. Phaewo X10

phaewo x10 e-step

De Phaewo X10 is een opvouwbare elektrische step voor volwassenen die voorzien is van massieve anti-lek banden. Deze e-step is geliefd vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met twee verschillende snelheid modi bepaal je zelf of je maximaal 15 of 25 kilometer per uur rijdt. In de laagste stand kun je toch al snel een afstand van 20 kilometer afleggen.
Bekijk deze e-step

3. Phaewo X9

phaewo X9 elektrische step

Er is nog een opvouwbare elektrische step van het merk Phaewo die het momenteel erg goed doet. De X9, welke qua uitstraling ook veel lijkt op de Xiaomi M365, is de voorganger van de Phaewo X10. Gebruikers benoemen diverse interessante voordelen van dit model, waaronder het brede plateau en een laadtijd van slechts drie uur! Met een gewicht van slechts 12,5 kilo is deze opvouwbare e-step makkelijk mee te nemen.Bekijk deze e-step

4. Segway Ninebot ES4

afmetingen segway ninebot es4

De Segway Ninebot ES4 heeft de grootste actieradius van alle e-steps dit op dit moment op de markt zijn. Met een volle accu rijdt je hier namelijk wel 45 kilometer mee! Een leuke feature van deze e-step is dat je de kleur van de verlichting naar wens kunt aanpassen. Hierdoor ben je op de weg altijd goed zichtbaar, in je eigen stijl.
Bekijk deze e-step

5. Segway Ninebot ES2

segway es2 ninebot ingeklapt

Naast de Segway Ninebot ES4 is er ook het ES2 model dat goede recensies weet binnen te slepen. De Segway Ninebot ES2 is een elektrische step die een snelheid van 25 kilometer per uur bereikt. Een ander pluspunt volgens de gebruikers is de praktische cruise control functie die aanwezig is op de step.

De veilige remweg wordt gegarandeerd door het dubbele antiblokkeersysteem en zowel het voorwiel- als het achterwiel is voorzien van schokdemping voor een extra hoog rijcomfort. Voor we het vergeten te noemen; ook deze e-step vouw je binnen een paar seconde op!
Bekijk deze e-step

Ben je op zoek naar een step met nóg meer comfort? Wellicht is een elektrische step met zadel dan wat voor jou. Licht, snel, opvouwbaar of met zadel. Er is voor iedereen wel een geschikte e-vriend te vinden!