Opvouwbare elektrische steps voor volwassenen

Een opvouwbare elektrische step kan ontzettend handig zijn in je dagelijkse transport. De komst van e-steps met een inklapmechanisme maakt het meenemen en opbergen van een licht elektrisch vervoermiddel erg gemakkelijk. Ideaal, bijvoorbeeld als je deze mee wilt nemen in de bus of trein.

De 5 populairste elektrische opvouwbare steps voor volwassenen

Klik, klak; opgevouwen met het grootste gemak. De meeste e-steps vouw je namelijk binnen 2 seconde in elkaar. De volgende elektrische steps voor volwassenen zijn inklapbaar en praktisch in gebruik:

1. Segway Ninebot ES4

afmetingen segway ninebot es4

De Segway Ninebot ES4 heeft een indrukwekkende actieradius vergeleken met de gemiddelde e-step. Met een volle accu rijdt je hier namelijk tot 45 kilometer mee!

Een leuke feature van deze e-step is dat je de kleur van de verlichting onder het deck naar wens kunt aanpassen. Hierdoor ben je op de weg altijd goed zichtbaar, in je eigen stijl.
Bekijk op bol.com

2. Xiaomi M365

xiaomi m365 elektrische step

De Xiaomi M365 is al een aantal jaar een populaire e-step. Pluspunten die veel worden genoemd zijn onder meer de goede prijs-kwaliteitverhouding en de draagbaarheid.

Daarnaast is deze elektrische step in een handomdraai op te vouwen. Zo neem je deze e-step gemakkelijk mee in het OV, of berg je deze handig op in de kofferbak.
Bekijk op bol.com

3. Segway Ninebot ES2

segway by ninebot es2 e-step

Naast de Segway Ninebot ES4 is er ook het kleinere broertje; de ES2. De Segway Ninebot ES2 is een elektrische step die een snelheid van 25 kilometer per uur bereikt. De veilige remweg wordt gegarandeerd door het dubbele antiblokkeersysteem.

Daarnaast zijn zowel het voor- en achterwiel voorzien van schokdemping voor extra rijcomfort. Voor we het vergeten te noemen; ook deze e-step vouw je binnen een paar seconde op!
Bekijk op Amazon.nl

4. Xiaomi M365 Pro

xiaomi m365 pro afmetingen

Naast de M365 heeft Xiaomi nog een opvouwbare elektrische step voor volwassenen in haar assortiment. En dan wel het grotere broertje, de M365 Pro.

De Xiaomi steps zijn al een ruime tijd populair onder gebruikers vanwege de prijs-/kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. Een actieradius van ruim 30 kilometer en de mogelijkheid om de step in te klappen, maakt de Xiaomi M365 Pro een ideale tweewieler voor forenzen.
Bekijk op bol.com

5. Ninebot E22E

ninebot e22e opvouwbaar

De Ninebot E22E is een opvouwbare elektrische step voor volwassenen die voorzien is van lekvrije banden. Hoewel de E22E een van de nieuwere modellen in de Segway Ninebot serie is, heeft deze e-step een vriendelijk prijskaartje.

Met een maximale snelheid van 20 km/u, gewicht van 13.5 kg en het ‘one-push’ inklapsysteem, is de Ninebot E22E perfect voor forenzen. 
Bekijk op bol.com

Ben je op zoek naar een step met nóg meer comfort? Wellicht is een elektrische step met zadel dan wat voor jou. Licht, snel, opvouwbaar of met zadel. Er is voor iedereen wel een geschikte e-vriend te vinden!