Opvouwbare elektrische steps voor volwassenen

Wat maakt de e-step zo populair? Is het zijn milieuvriendelijkheid? Of het gemak om snel van A naar B te komen? Eigenlijk allebei. Maar er is nog iets. Veel elektrische steps zijn namelijk opvouwbaar. Ideaal als je deze wilt nemen in de bus of trein. Dit zijn de populairste modellen van dit moment.

De 5 populairste elektrische opvouwbare steps voor volwassenen

Klik, klak; zo opgevouwen met het grootste gemak. De meeste e-steps vouw je namelijk binnen 2 seconde in elkaar! De volgende elektrische steps voor volwassenen zijn inklapbaar en praktisch in gebruik:

1. Segway Ninebot ES4

afmetingen segway ninebot es4

De Segway Ninebot ES4 heeft een zeer indrukwekkende actieradius vergeleken met andere e-steps van dit moment. Met een volle accu rijdt je hier namelijk wel 45 kilometer mee! Een leuke feature van deze e-step is dat je de kleur van de verlichting naar wens kunt aanpassen. Hierdoor ben je op de weg altijd goed zichtbaar, in je eigen stijl.
Bekijk deze e-step

2. Xiaomi M365

xiaomi m365 elektrische step

De Xiaomi M365 wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Pluspunten die veel worden genoemd zijn onder meer de duidelijke weergave van gebruikersstatistieken en hoogwaardige afwerking. Daarnaast is deze elektrische step in een handomdraai op te vouwen, waardoor de Xiaomi M365 makkelijk mee te nemen is in de eigen auto of openbaar vervoer. Met de handige draagtas neem je de step makkelijk over je schouder overal mee naartoe.
Bekijk deze e-step

3. Segway Ninebot ES2

segway es2 ninebot ingeklapt

Naast de Segway Ninebot ES4 is er ook het ES2 model dat goede recensies weet binnen te slepen. De Segway Ninebot ES2 is een elektrische step die een snelheid van 25 kilometer per uur bereikt. De veilige remweg wordt gegarandeerd door het dubbele antiblokkeersysteem. Daarnaast zijn zowel het voor- en achterwiel voorzien van schokdemping voor extra rijcomfort. Voor we het vergeten te noemen; ook deze e-step vouw je binnen een paar seconde op!
Bekijk deze e-step

4. Xiaomi M365 Pro

xiaomi m365 pro afmetingen

Naast de M365 heeft Xiaomi nog een opvouwbare elektrische step voor volwassenen in haar assortiment. En dan wel het grotere broertje, die M365 Pro. De steps van Xiaomi zijn al een ruime tijd populair onder gebruikers vanwege de prijs-/kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. Met een actieradius van ruim 30 kilometer en de mogelijkheid om de step in te klappen, maakt de Xiaomi M365 Pro een ideale tweewieler voor forenzen.
Bekijk deze e-step

5. Phaewo X10

phaewo x10 e-step

De Phaewo X10 is een opvouwbare elektrische step voor volwassenen die voorzien is van massieve anti-lek banden. Deze e-step is geliefd vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met twee verschillende snelheid modi bepaal je zelf of je maximaal 15 of 25 kilometer per uur rijdt. In de laagste stand kun je toch al snel een afstand van 20 kilometer afleggen.
Bekijk deze e-step

Ben je op zoek naar een step met nóg meer comfort? Wellicht is een elektrische step met zadel dan wat voor jou. Licht, snel, opvouwbaar of met zadel. Er is voor iedereen wel een geschikte e-vriend te vinden!