Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Frog step

Frog; de één denkt aan een kikker, de ander aan het gemak van een elektrische deelstep. Download de Frog app, vind een e-step bij jou in de buurt en je bent klaar voor je rit. Hoe dit precies werkt? Je leest het hier.

[INHOUDSOPGAVE]

Dit is Frog

Frog e-steps zijn duurzaam, stabiel en betrouwbaar. Nu we tegenwoordig steeds meer te maken krijgen met klimaatverandering en de snelle verstedelijking, ondervinden we steeds meer uitdagingen. 

Frog is op een missie om steden aan te moedigen en een sprong voorwaarts te maken naar een duurzame toekomst. En dit met behulp van elektrische deelsteps.

Hoe maak je gebruik van een Frog step?

Frog-elektrische-step-huren

Om van een Frog step gebruik te maken, download je de gratis app voor Android of Apple. Koppel een betaalmiddel en doorloop de volgende stappen:

  1. Vind een Frog e-step bij jou in de buurt;
  2. Ontgrendel de Frog-step door de QR-code te scannen en start je rit;
  3. Bekijk de retourlocaties bij jou in de omgeving;
  4. Aangekomen op je bestemming? Parkeer de e-step en druk op ‘vergrendel e-step’ om je rit te beëindigen.

Wat kost het gebruik van een Frog step?

Om met een Frog e-step op pad te kunnen gaan, betaal je een starttarief en een tarief per minuut.

Om een Frog step te ontgrendelen betaal je omgerekend zo’n €0.42 en vervolgens €0.10 per minuut. Voor een ritje van 15 minuten betaal je dus ongeveer €1.92.

Waar is Frog momenteel actief?

Frog is een kleinschalig mobiliteitsplatform als we het vergelijken met andere grote aanbieders zoals Bird of Bolt. Frog is momenteel actief in Chili, Argentinië, Mexico, de VS, Australië en Portugal.

Momenteel zijn de steps van Frog in deze Europese steden te vinden:

  • Lissabon

Bekijk de website van Frog voor een actueel overzicht.

Wil je een e-step van Frog kopen?

Liever een Frog e-step kopen dan huren? Dat kan binnenkort! Via de officiële website van Frog is het mogelijk om je eigen Frog step te reserveren voor levering. 

Het inklapbare model Frog Traveler neem je overal gemakkelijk mee naartoe en je kan kiezen tussen de kleuren grijs en wit. De Frog Traveler heeft momenteel een prijskaartje van €584.95.

Meer e-steps bekijken?
Bekijk dan ons elektrische step overzicht, of navigeer naar onze lijst met de beste elektrische step van dit moment. Meer hulp nodig bij je keuze? Ontdek welke e-step bij jou past met de Keuzehulp.
Logo