Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Voi

Voi is een van de grootste Europese aanbieders op het gebied van deelsteps. Inmiddels worden Voi steps door meer dan 6 miljoen mensen gebruikt en zijn de steps in meer dan 60 Europese steden te vinden.

Download de Voi app, stap op en ontdek jouw favoriete stad. Lees hier hoe je gebruik maakt van een Voi step.

Dit is Voi

Voi Voiager 4

Voi. Geboren in Zweden en inmiddels een van de top Europese aanbieders van elektrische deelsteps. Hiermee is Voi een van de meest succesvolle aanbieders op het gebied van ‘shared mobility’.

Met meer dan 6 miljoen gebruikers laat Voi de eenvoud zien waarmee je hun vervoermiddel gebruikt in een drukke stad. Je opent de mobiele app, zoekt een Voi deelstep bij jou in de buurt en ‘voilà’: je start met steppen.

Volgens Voi is dit dé manier om geluidsoverlast, vervuiling en opstoppingen in steden te verminderen.

Hoe maak je gebruik van een Voi step?

Download de Voi app voor ​​Android of ​​Apple en registreer je met jouw mobiele telefoonnummer. Doorloop vervolgens de volgende stappen om gebruik te maken van Voi:

  1. Open de app en zoek de dichtstbijzijnde Voi step.
  2. Scan de QR-code op de step met behulp van de app.
  3. Ben je onervaren in het gebruik van een deelstep? Activeer de ‘beginner’s mode’ om te wennen aan accelereren en remmen.
  4. Stap op en geniet van je rit.
  5. Parkeer de deelstep netjes op de plek van bestemming en beëindig de rit in de app.

Wat is de prijs voor het gebruik van een Voi step?

Om gebruik te maken van Voi steps betaal je een starttarief en een tarief per minuut. Je betaalt €1 om een Voi step te ontgrendelen en vervolgens €0.20 per minuut.

Daarnaast biedt Voi ook verschillende Voi-passen aan. Zo heb je een Voi dagpas voor 24 uur (vanaf €10) of een maandpas (vanaf €45) voor 30 dagen of langer.

Voi heeft ook een loyaliteitsprogramma, waarmee je punten verzamelt en korting krijgt op een volgende rit. Bovendien biedt Voi studentenkorting aan en korting voor gebruikers met een laag inkomen.

Bezoek de website van Voi om in aanmerking te komen voor korting.

Tip: profiteer van gratis ritten

Voi heeft verschillende mogelijkheden om te profiteren van gratis ritten:

  1. Deel de Voi app met vrienden en ontvang jouw gratis rit.
  2. Voltooi de ‘Voila’ online rijschool en scoor punten.
  3. Parkeer jouw gebruikte deelstep in groene zones op de map (te zien in de Voi app).

Met het loyaliteitsprogramma krijg je korting op basis van het ‘Voialty’ level. Hoe meer je rijdt, hoe meer je bespaart.

Heb je een Voi voucher ontvangen? Dan kan je deze opvragen in de mobiele app. Je ontvangt vervolgens het geld op jouw account.

Waar is Voi momenteel actief?

Voi is toegewijd om uitstoot en files te verminderen in Europese steden. Hun missie is daarom zoveel mogelijk nieuwe steden te introduceren aan Voi steppen.

Je kunt Voi onder andere in de volgende Europese steden vinden:

StadStadStad
BerlijnKopenhagenSevilla
BernMarseilleStockholm
HamburgMilaanTrondheim
HelsinkiOsloZürich
KeulenRome

Bekijk de ​​website van Voi voor een actueel overzicht.

Liever je eigen e-step?
Bekijk dan ons elektrische step overzicht, of navigeer naar onze lijst met de beste elektrische step van dit moment. Meer hulp nodig bij je keuze? Ontdek welke e-step bij jou past met de Keuzehulp.
Logo