Dit zijn de goedkoopste elektrische steps

Niet teveel betalen voor producten die we kopen, dat willen we allemaal. Maar is goedkoop [in het geval van een e-step] ook duurkoop? Wat mag je verwachten van de kwaliteit bij een goedkope elektrische step?

We hebben een aantal e-steps met een klein prijsje voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar e-steps met een vriendelijk prijskaartje, die toch van degelijke kwaliteit zijn.

Top-5 goedkoopste e-steps voor volwassenen

[Klik op de links om meer te lezen over deze e-step]

  1. Denver SCO-65110: de beste prijs
  2. Razor electric E300S: goedkoop comfort
  3. Phaewo X10: doet wat het zegt
  4. Cityblitz Elektrische step: scherp geprijsd
  5. Xiaomi M365

1. Denver SCO-65110: de beste prijs

Denver SCO 65110

+ Zeer scherp geprijsd: €209!
– Beperkte actieradius van 12 km

De Denver SCO-65110 is als eerste aan de beurt. Het is ook direct de goedkoopste van de vijf. Deze toffe inklapbare e-step kun je makkelijk overal mee naartoe nemen en gaat ongeveer 12 km mee op een volle accu.

De e-step is voorzien van LED-verlichting en heeft duurzame rubberen banden. Voor €199 heb je een prima e-step waar je leuke kilometers op kunt maken.

Gemiddelde prijs: €209
Bekijk deze e-step

2. Razor electric E300S: goedkoop comfort

Razor-E300-1

+ Veel extra’s voor een scherpe prijs
– Hard zadel

De volgende goedkope e-step is de Razor Electric E300S. Een van de voordelen van deze step is het meegeleverde zitje. Jouw ritjes op deze step worden daarmee een stuk comfortabeler!

Bovendien heeft de elektrische step een batterijduur van 40 minuten en haalt deze een maximumsnelheid van 24 km/u. Met al deze gemakken voorzien is deze e-step een ‘koopje’

Gemiddelde prijs: €289
Bekijk deze e-step

3. Phaewo X10: doet wat het zegt

Phaewo X10 Opvouwbare Elektrische Step

+ Verschillende snelheidsmodi
– Stuur kan gaan trillen na een aantal kilometer

Een elektrische step die we niet mogen vergeten in het rijtje is de Phaewo X10. Het vernieuwde model is stijlvol, heeft hoogwaardige Anti-Lek banden en een maximumsnelheid van 25 km/u.

Bovendien heeft de step 6 ultieme beschermfuncties. Hieronder valt onder andere kortsluitingsbeveiliging en overstroombeveiliging.

Gemiddelde prijs: €339
Bekijk deze e-step

Wil je nog meer modellen vergelijken? Bekijk ons volledige overzicht met elektrische steps

4. Cityblitz Elektrische step: scherp geprijsd

xiaomi steps

+ Degelijke bouwkwaliteit
– Beperkte actieradius tot 20 km

De Cityblitz is een zeer degelijke e-step voor een scherpe prijs. Het frame is van lichtgewicht aluminium. De wielen zijn luchtbanden wat een verhoogd rijcomfort geeft.

Op één acculading rijdt je met een gemiddelde snelheid van 25 km/u zo’n 20 kilometer. De e-step heeft diverse beveiligingsfuncties wat deze step een van de beste en goedkoopste steps maakt.

Gemiddelde prijs: €373
Bekijk deze e-step

5. Xiaomi M365: bestverkochte e-step van 2019

xiaomi steps

+ Strak design
– Snel een lekke band

De populaire Xiaomi M365 mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hoewel deze step niet de goedkoopste van de vijf is, is de Xiaomi door de degelijke prijs-kwaliteitverhouding wel geliefd.

De M365 heeft een sterk frame en is inklapbaar om mee te nemen in het openbaar vervoer. Met één acculading leg je ongeveer 30 km af en via de Xiaomi app kun je jouw rijgedrag bijhouden. De step wordt standaard met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Gemiddelde prijs: €372
Bekijk deze e-step

Naast de prijs zijn er natuurlijk nog een hoop andere zaken waar je misschien rekening mee houdt bij je aankoop. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar snelheid? Bekijk dan ons overzicht met snelle elektrische steps.