Elektrische steps zijn helemaal hot op dit moment. Om deze reden zien we het aantal varianten e-steps rap toenemen. Eén nadeel: het wordt lastig om een keuze te maken. Ga je voor goedkoop, of toch wat meer luxe? En is goedkoop in dit geval ook duurkoop?

Wat zijn de goedkoopste elektrische steps?

We hebben een aantal e-steps op een rijtje gezet die als goedkoopste uit de bus zijn gekomen. Tegelijkertijd zijn we de kwaliteit niet uit het oog verloren en hebben we de steps beoordeeld op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Let op: het gaat hier om vijf verschillende modellen e-steps voor volwassenen:

1. Denver SCO-65110: de beste prijs

Denver SCO 65110

+ Zeer scherp geprijsd: €199!
Beperkte actieradius van 12 km

De Denver SCO-65110 is als eerste aan de beurt. Het is ook direct de goedkoopste van de vijf. Deze toffe inklapbare e-step kun je makkelijk overal mee naartoe nemen en gaat ongeveer 12 km mee op een volle accu. De e-step is voorzien van LED-verlichting en heeft duurzame rubberen banden. Voor €199 heb je een prima e-step waar je leuke kilometers op kunt maken.

Prijs: €199 Bekijk deze e-step

2. Razor electric E300S: goedkoop comfort

Razor electric E300S

+ Veel extra’s voor een scherpe prijs
Hard zadel

De volgende goedkope e-step is de Razor Electric E300S. Een van de voordelen van deze step is het meegeleverde zitje. Jouw ritjes op deze step worden daarmee een stuk comfortabeler! Bovendien heeft de elektrische step een batterijduur van 40 minuten en haalt deze een maximumsnelheid van 24 km/u. Met al deze gemakken voorzien is deze e-step een ‘koopje’

Prijs: €289 Bekijk deze e-step

3. Phaewo X10: doet wat het zegt

phaewo X9

+ Verschillende snelheidsmodi
Stuur kan gaan trillen na een aantal kilometer

Een elektrische step die we niet mogen vergeten in het rijtje is de Phaewo X10. Het vernieuwde model is stijlvol, heeft hoogwaardige Anti-Lek banden en een maximumsnelheid van 25 km/u. Bovendien heeft de step 6 ultieme beschermfuncties. Hieronder valt onder andere kortsluitingsbeveiliging en overstroombeveiliging.

Prijs: €339 Bekijk deze e-step

4.Cityblitz Elektrische step: scherp geprijsd

Cityblitz e-step

+ Goede kwaliteit
Beperkte actieradius tot 20 km

De Cityblitz is een zeer degelijke e-step voor een scherpe prijs. Het frame is van lichtgewicht aluminium. De wielen zijn luchtbanden wat een verhoogd rijcomfort geeft. Op één acculading rijdt je met een gemiddelde snelheid van 25 km/u zo’n 20 kilometer. De e-step heeft diverse beveiligingsfuncties wat deze step een van de beste en goedkoopste steps maakt.

Prijs: €373 Bekijk deze e-step

5. Xiaomi M365: 2019’s bestverkochte e-step

Xiaomi m365

+ Strak design
Snel een lekke band

De populaire Xiaomi M365 mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hoewel deze step niet de goedkoopste van de vijf is, is de Xiaomi door de degelijke prijs-kwaliteitverhouding wel geliefd.

De M365 heeft een sterk frame en is inklapbaar om mee te nemen in het openbaar vervoer. Met één acculading leg je ongeveer 30 km af en via de Xiaomi app kun je jouw rijgedrag bijhouden. De step wordt standaard met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Prijs: €372 Bekijk deze e-step

Naast de prijs zijn er natuurlijk nog een hoop andere zaken waar je misschien rekening mee houdt bij je aankoop. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar snelheid? Bekijk dan ons overzicht met snelle elektrische steps.