Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Deze goedkope elektrische steps zijn de beste keuze

Niet teveel betalen voor producten die we kopen, dat willen we allemaal. Maar is goedkoop [in het geval van een e-step] ook duurkoop? Wat mag je verwachten van de kwaliteit bij een goedkope elektrische step?

We hebben een aantal e-steps met een klein prijsje voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar e-steps met een vriendelijk prijskaartje, die toch van degelijke kwaliteit zijn.

De definitie van een goedkope elektrische step

Wat voor de een goedkoop is, kan voor de ander een flinke uitgave zijn. Laten we om deze reden de definitie van een goedkope (laaggeprijsde), gemiddelde en hooggeprijsde e-step beschrijven, op basis van gemiddelden in de markt:

Prijsklassen elektrische steppen

Tip: kijk vóór de aanschaf van een goedkope e-step altijd goed naar het draaggewicht. Een goedkope e-step heeft in sommige gevallen een vriendelijk prijskaartje omdat deze enkel geschikt is voor kinderen. Onderstaande vriendelijk geprijsde e-steps zijn geschikt voor volwassenen.

Top-5 goedkope e-steps voor volwassenen

[Klik op de links om meer te lezen over deze e-step]

  1. Phaewo X10 Pro: de beste prijs
  2. Razor electric E300S: goedkoop comfort
  3. Phaewo X10: doet wat het zegt
  4. Cityblitz Elektrische step: scherp geprijsd
  5. Xiaomi M365

1. Phaewo X10 Pro

phaewo X10 Pro elektrische step

+ Zeer scherp geprijsd: gemiddel €239!
+ Lichtgewicht: weegt slechts 12.5 kg

De Phaewo X10 Pro is als eerste aan de beurt. Het is ook direct de goedkoopste e-step in dit rijtje. Deze inklapbare e-step gaat ongeveer 20 km mee op een volle accu. Binnen 5-6 uur is een lege accu weer volledig opgeladen.

De e-step beschikt over een vermogen van 250W, waarmee je een maximale snelheid behaalt van 25 km/h. De Phaewo X10 Pro leent zich uitstekend voor het afleggen van de ‘last-mile’, bijvoorbeeld van en naar het station. Met een totaalgewicht van slechts 12.5 kg en een handig inklapsysteem neem je deze e-step gemakkelijk overal mee naartoe.

Gemiddelde prijs: €239
Bekijk op Bol.com

2. Razor electric E300S: goedkoop comfort

Razor-E300-1

+ Veel extra’s voor een scherpe prijs
+ Extra breed oppervlak om op te staan

De volgende goedkope e-step is de Razor Electric E300S. Een van de voordelen van deze step is het meegeleverde zitje. Jouw ritjes op deze step worden daarmee een stuk comfortabeler!

Bovendien heeft de elektrische step een batterijduur van 40 minuten en haalt deze een maximumsnelheid van 24 km/u. Met al deze gemakken voorzien is deze e-step een ‘koopje’

Gemiddelde prijs: €298 
Bekijk op bol.com

3. Phaewo X10: doet wat het zegt

Phaewo X10 Opvouwbare Elektrische Step

+ Verschillende snelheidsmodi
+ Laadtijd van 3-4 uur

Een elektrische step die we niet mogen vergeten in het rijtje is de Phaewo X10. Het vernieuwde model is stijlvol, heeft hoogwaardige Anti-Lek banden en een maximumsnelheid van 25 km/u.

Bovendien heeft de step 6 ultieme beschermfuncties. Hieronder valt onder andere kortsluitingsbeveiliging en overstroombeveiliging.

Gemiddelde prijs: €335 
Bekijk op bol.com

4. Cityblitz Elektrische step: scherp geprijsd

xiaomi steps

+ Degelijke bouwkwaliteit
+ Maximale snelheid van 25 km/h

De Cityblitz is een zeer degelijke e-step voor een scherpe prijs. Het frame is van lichtgewicht aluminium. De wielen zijn luchtbanden wat een verhoogd rijcomfort geeft.

Op één acculading rijdt je met een gemiddelde snelheid van 25 km/u zo’n 20 kilometer. De e-step heeft diverse beveiligingsfuncties wat deze step een van de beste en goedkoopste steps maakt.

Gemiddelde prijs: €392
Bekijk op bol.com

5. Xiaomi M365: bestverkochte e-step van 2019

xiaomi steps

+ Strak design
+ Makkelijk in te klappen en mee te nemen

De populaire Xiaomi M365 mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hoewel deze step niet de goedkoopste van de vijf is, is de Xiaomi door de degelijke prijs-kwaliteitverhouding wel geliefd.

De M365 heeft een sterk frame en is inklapbaar om mee te nemen in het openbaar vervoer. Met één acculading leg je ongeveer 30 km af en via de Xiaomi app kun je jouw rijgedrag bijhouden. De step wordt standaard met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Gemiddelde prijs: €392
Bekijk op bol.com

Naast de prijs zijn er natuurlijk nog een hoop andere zaken waar je misschien rekening mee houdt bij je aankoop. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar snelheid? Bekijk dan ons overzicht met snelle elektrische steps.

Logo
Shopping cart