Elektrische steps met zadel

Waar je op normale steps niet snel een zadel zal tegenkomen, ligt dit bij e-steps anders. Er bestaan namelijk een aantal elektrische steps die voorzien zijn van een zadel. Het voordeel van een ‘elektrische zit step’? Extra rijcomfort bij lange afstanden!

De 5 populairste elektrische zitsteps

Dat e-steps niet alleen voor kinderen zijn, is inmiddels wel bekend. De onderstaande elektrische steps met zitje (of ‘zitsteps’) zijn voornamelijk populair onder volwassenen.

Welke steps hebben het meeste comfort? Het lekkerste zadel? En zien er ook nog eens degelijk uit? We zetten ze voor je op een rijtje!

1. Trendiamo Country

trendiamo country

De Trendiamo Country is één van de elektrische steps die in Nederland op de openbare weg mag rijden. Met deze step kun je zowel op verhard als onverhard terrein rijden.

Het zadel en de aanwezige vering bij het stuur zorgen voor extra rijcomfort. Trendiamo onderscheidt zich van andere elektrische steps door het Italiaanse design.
Bekijk op bol.com

2. Razor Electric E300S

razor e300s

Razor onderscheidt zich met het Electric E300S model doordat het zitje van de step afgehaald kan worden. Zo kun je dus dagelijks beslissen of je mét of zonder zadel wilt rijden. Wel zo flexibel!

Met een prijs van nog geen €300 zit de bewuste koper goed met deze elektrische step van Razor.
Bekijk op bol.com

3. Trendiamo City

trendiamo city e-step

Naast de Trendiamo Country heeft dit merk nog een elektrische step met zadel. Met een iets andere look dan het Country model, heb je met de Trendiamo City een moderne elektrische step met zadel in huis. Deze step heeft geen ketting en wordt geruisloos aangedreven!
Bekijk op bol.com

4. Razor Power Core E100S

Razor electric power core e100s

Met een stoer uiterlijk is de Razor Power Core E100S een opvallende elektrische step voor kinderen. Ook dit model van Razor is voorzien van een stevig zadel waarmee kinderen comfortabele kilometers kunnen maken.

Met een maximale snelheid van 17 km/h heeft de step een actieradius tot maximaal 20 kilometer. Ben je op zoek naar een e-step met een opvallende look? Dan is de Power Core E100S het overwegen waard!
Bekijk op bol.com

5. Elektrische Vida XL step – 120W

vida xl met zadel

Simpel, compact en doet wat het zegt. En dat voor een prijs van nog geen €100. We kennen de Vida XL voor kinderen al. Maar Vida XL heeft nog een model in het assortiment. Dit is min of meer hetzelfde model, maar dan mét zadel.

Let op: deze elektrische step is door het draagvermogen van maximaal 50 kg alleen geschikt voor kinderen.
Bekijk op bol.com

Een zadel of geen zadel. Een enkele of dubbele accu. Luchtbanden of massieve banden. Dit is slechts een greep van de kenmerken waarop je e-steps met elkaar kunt vergelijken.

Ben je benieuwd wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is? Bekijk dan ons overzicht en vergelijk elektrische steps met verschillende filters.