Elektrische steps met zadel

Het doelgebruik van de e-step is de afgelopen tijd flink veranderd. Zo wordt deze elektrische tweewieler voor steeds langere ritjes gebruikt. Met dit veranderde gebruik zijn e-steps met een zadel in populariteit toegenomen.

De 5 populairste elektrische zitsteps

Dat e-steps niet alleen door kinderen gebruikt worden, is inmiddels wel bekend. De onderstaande elektrische steps met zitje [ook wel ‘zitstep’ genoemd] zijn voornamelijk populair onder volwassenen.

De volgende 5 e-steps zijn voorzien van een comfortabel zadel en zijn geschikt voor korte- tot middellange ritten:

1. Razor Electric E300S

razor e300s

Razor onderscheidt zich met het Electric E300S model doordat het zitje van de step afgehaald kan worden. Zo kun je dus dagelijks beslissen of je mét of zonder zadel wilt rijden.

Wel zo flexibel! Met een prijs van nog geen €300 zit de bewuste koper goed met deze elektrische step van Razor.
Bekijk op bol.com

2. Veeley V5

veeley v5 elektrische step NL

De Veeley V5 is één van de elektrische steps die momenteel legaal in Nederland de openbare weg op mag. Voorzien van een zadel, zijspiegel en stevige luchtbanden is dit een kwalitatief hoogwaardige e-step.

Naast het comfort van een zadel heeft de step een inklapbaar stuur. Dit maakt het gemakkelijk om de step bijvoorbeeld in de trein mee te nemen.
Bekijk op Blixtar.nl

3. SXT 500

SXT 500 elektrische step

De SXT 500 is een van de weinige elektrische steps die momenteel ook in Nederland de weg op mag. Voorzien van een EU typegoedkeuring en kentekenplaat kan de SXT 500 WA verzekerd worden.

Het stevige [afneembare] zadel van de SXT 500 maakt het comfortabel om hier lange ritten mee af te leggen. Met een maximale actieradius van 65 kilometer en maximale snelheid van 25 km/h is deze e-step zowel geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer als recreatief gebruik.
Bekijk deze e-step

4. Trendiamo Country

trendiamo country

De Trendiamo Country is één van de elektrische steps die in Nederland op de openbare weg mag rijden. Met deze step kun je zowel op verhard als onverhard terrein rijden.

Het zadel en de aanwezige vering bij het stuur zorgen voor extra rijcomfort. Trendiamo onderscheidt zich van andere elektrische steps door het Italiaanse design.
Bekijk op bol.com

5. Trendiamo City

trendiamo city e-step

Naast de Trendiamo Country heeft dit merk nog een elektrische step met zadel. Met een iets andere look dan het Country model, heb je met de Trendiamo City een moderne elektrische step met zadel in huis. Deze step heeft geen ketting en wordt geruisloos aangedreven!
Bekijk op bol.com

Een zadel of geen zadel. Een enkele of dubbele accu. Luchtbanden of massieve banden. Dit is slechts een greep van de kenmerken waarop je e-steps met elkaar kunt vergelijken.

Ben je benieuwd wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is? Bekijk dan ons overzicht en vergelijk elektrische steps met behulp van handige filters.