Waar je op normale steps niet snel een zadel zal tegenkomen, ligt dit bij elektrische steps anders. Er bestaan namelijk een aantal modellen die voorzien zijn van een zadel. Het voordeel hiervan? Extra rijcomfort bij lange afstanden!

De 5 populairste elektrische steps met zadel

Dat e-steps niet (alleen) voor kinderen zijn, is inmiddels wel bekend. De onderstaande elektrische steps met zadel zijn voornamelijk populair onder volwassenen. Welke steps hebben het meeste comfort? Het lekkerste zadel? En zien er ook nog eens degelijk uit? We zetten ze op een rijtje voor je!

1. Trendiamo Country

trendiamo country

De Trendiamo Country is één van de elektrische steps die in Nederland op de openbare weg mag rijden. Met deze step kun je zowel op verhard als onverhard terrein rijden. Het zadel en de aanwezige vering bij het stuur zorgen voor extra rijcomfort. Trendiamo onderscheidt zich van andere elektrische steps door het Italiaanse design.

Bekijk op bol.com

2. Razor Electric E300S

Razor electric E300S

Razor onderscheidt zich met het Electric E300S model doordat het zadel van de step afgehaald kan worden. Zo kun je dus dagelijks beslissen of je mét of zonder zadel wilt rijden. Wel zo flexibel! Met een prijs van €293 zit de bewuste koper goed met deze elektrische step van Razor.

Bekijk op bol.com

3. Trendiamo City

Trendiamo City

Naast de Trendiamo Country heeft dit merk nog een elektrische step met zadel. Met een iets andere look dan het Country model, heb je met de Trendiamo City een moderne elektrische step met zadel in huis. Deze step heeft geen ketting en wordt geruisloos aangedreven!

Bekijk op bol.com

4. Vida XL 120W

vida xl met zadel

We kennen de Vida XL voor kinderen al. Maar Vida XL heeft nog een model in het assortiment. Dit is min of meer hetzelfde model, maar dan mét zadel. Let op: deze elektrische step is door het draagvermogen van maximaal 50 kg alleen geschikt voor kinderen.

Bekijk op bol.com

5. Cecotec OutSider DemiGod

Cecotec OutSider DemiGod

Met een futuristische look is de Cecotec OutSider Demigod een opvallende elektrische step. Ook dit model is voorzien van een stevig zadel waarmee je comfortabele kilometers kunt maken. Met een kleine €700 ligt deze step qua prijs boven de andere steps uit dit lijstje. Hoewel je meer betaalt, krijg je dit wel terug in de vorm van kwaliteit en uitstraling!

Bekijk op bol.com

Voor je een elektrische step aanschaft, is het verstandig om alle regels voor elektrische steps in Nederland door te nemen. Ben je benieuwd welke elektrische steps al 100% geschikt zijn bestempeld in Nederland door het RDW? Bekijk dan onze pagina met alle goedgekeurde elektrische steps.