In 2020 kunnen we niet meer om de elektrische step heen. Hoewel in Nederland nog niet alle e-steps op de weg mogen, zie je toch steeds meer rijden. Elektrische-steps.com kon natuurlijk niet met de volgende vraag blijven zitten: wat is nou de beste elektrische step? Bij onze tests hebben wij onder andere gelet op rijcomfort, veiligheid, batterijduur en de prijs. Na tig ritjes door de straten van Amsterdam zijn we bij onderstaande top-5 uitgekomen:

Top 5 elektrische steps van dit moment

1. Boosted Rev

boosted rev

+ Met 39 km/h de snelste e-step van dit moment!
+ Robuust frame en voorzien van dikke banden

Ken je de Boosted Rev al? Deze step is het beste te beschrijven met twee woorden: pure kracht. Met een motor van 1500 Watt haalt deze e-step een topsnelheid van maar liefst 39 km/h. Daarmee mag de Boosted Rev zich de snelste e-step van dit moment noemen. De step is voorzien van een duurzame lithium batterij waarmee je 35 kilometer per acculading rijdt.

Gelukkig is er ook aan ieders veiligheid gedacht. Met een extra breed platform, een licht gebogen stuur, drie remsystemen en een intuïtief gaspedaal ga je met een gerust gevoel de weg op. Do we need to say more?

Bekijk deze e-step

2. Ninebot by Segway ES4

ninebot by segway ES4 2

+ De e-step met de grootste actieradius van wel 45 kilometer!
+ Kwaliteit van Segway

De Ninebot by Segway ES4 is de elektrische step met een van de beste accu’s op de markt. Op één acculading rijdt je namelijk tot wel 45 kilometer! Handig als je niet elke dag de accu van je e-step wilt opladen. Verder kenmerkt deze step zich door de comfortabele rijstijl. De schokdempers (die zowel voor als achter aanwezig zijn) zorgen voor een stabiele wegligging. Kortom: met deze e-step krijg je waar voor je geld!

Bekijk deze e-step

3. Xiaomi M365

xiaomi mi 365

+ Eén van de best verkochte e-steps van 2020
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens je zoektocht naar de beste elektrische step, heb je deze e-step van Xiaomi gegarandeerd al voorbij zien komen. Gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding is deze e-step met recht een van de best verkochte modellen van het moment. De step is opvouwbaar, extra comfortabel door de grote wielen en zeer veilig dankzij het dubbele remsysteem. Een leuke extra: met de bijgeleverde mobiele applicatie heb je realtime inzicht in je rijgedrag!

Bekijk deze e-step

4. Phaewo X10

phaewo X9

+ Scherp geprijsd
+ Opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen

Het grote broertje van de Phaewo X9; dat is de Phaewo X10. Op het eerste oog lijken deze twee e-steps veel op elkaar. Toch heeft de Phaewo X10 wat aangename upgrades. Ben je op zoek naar een stevige, betrouwbare elektrische step? En dat voor een leuke prijs? Dan is deze e-step waar je naar zoekt. Voor nog geen €300 heb de de Phaewo X10 in je bezit.

Bekijk deze e-step

5. Denver SCO-65110

Denver SCO 65110
+ Een van de goedkoopste e-steps op de markt
+ Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen

Last but not least in deze lijst: de Denver SCO 65110. Met drie verschillende versnellingen bepaal je gemakkelijk zelf je snelheid op deze step. Je hoeft niet sterk te zijn om deze e-step gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij weegt namelijk slechts 8.9 kilogram! Handig als je van plan bent om hem dagelijks in de trein mee te nemen bijvoorbeeld.

Bekijk deze e-step

Ben je specifiek op zoek naar snelheid? Bekijk dan eens ons lijstje met de snelste e-steps in Europa.