Snelle elektrische steps

Hoe snel brengt een e-step je van A naar B? Oftewel, hoe snel gaat een elektrische step? Met de volgende e-steps kom je nooit meer te laat op je plaats van bestemming!

Dit zijn de snelste elektrische steps in Europa

Voor de echte snelheidsduivels zetten we de drie snelste (maar toch veilige) elektrische steps in Europa op een rijtje:

1. Segway Ninebot ES4: snelheid én afstand

Segway ES4 - format

De Segway Ninebot ES4 mag niet missen in deze lijst. De ES4 heeft naast een keurige snelheid van 30 km/h ook een ongekende actieradius. Op één acculading rijdt je namelijk wel 45 kilometer! Daar worden we natuurlijk blij van. Hoe dit kan?

De ES4 heeft zichtbaar plek gemaakt voor een dubbele accu. En die dubbele accu betekent een dubbele actieradius. Dus, kies je voor snelheid én een betrouwbare actieradius? Dan is deze e-step wellicht wat voor jou.
Bekijk deze e-step

2. Xiaomi M365 Pro: compact en wendbaar

xiaomi m365 pro

De Xiaomi M365 Pro is misschien iets minder snel, maar niet minder geliefd. De M365 Pro houdt zich keurig aan de maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Dit bevordert de rijkwaliteit dan wel weer, in combinatie met de 8’’ luchtbanden.

Het grote voordeel van deze snelle elektrische step is dat hij opvouwbaar is. Met een gewicht van 12 kilo en een actieradius van zo’n 30 kilometer is dit je kleine en mobiele vriend.
Bekijk deze e-step

3. Boosted Rev: pure kracht

Boosted Rev e-step

De Boosted Rev is een bijzonder krachtige en snelle elektrische step. Deze kracht zit in het motorisch vermogen van maar liefst 1500 Watt. Op de sterke lithium batterij rijd je circa 35 kilometer voordat je deze opgeladen moet worden.

Ben je op zoek naar de snelste elektrische step? Dan zit je met de Boosted Rev goed. De topsnelheid is maar liefst 39 kilometer per uur!
Bekijk deze e-step

Staat hier je favoriete step nog niet tussen en wil je graag meerdere modellen vergelijken? Bekijk en vergelijk dan alle elektrische steps in een handig overzicht.