Elektrische steps zijn booming. Steeds meer mensen ruilen de auto op korte afstanden in voor de e-step. Maar hoe snel brengt een e-step je van A naar B? Oftewel, hoe snel gaat een elektrische step? Met de volgende e-steps kom je nooit meer te laat op je plaats van bestemming!

Boosted Rev: pure kracht

boosted rev

De Boosted Rev is een bijzonder krachtige en snelle elektrische step. Deze kracht zit in het motorisch vermogen van 1500 Watt. Op de sterke lithium batterij rijd je circa 35 kilometer voordat je hem weer moet opladen. Ben je op zoek naar de snelste elektrische step? Dan zit je met de Boosted Rev goed. De topsnelheid is maar liefst 39 kilometer per uur!

Gelukkig heeft de producent ook aan onze veiligheid gedacht. Zo is het platform extra breed en sta je stabiel door het licht gebogen stuur. Tevens heeft de Boosted Rev geen twee, maar drie remsystemen. Samen met het intuïtieve gaspedaal zorgen die ervoor dat je deze e-step goed onder controle houdt. Off you go op de snelste elektrische step van Europa!

Bekijk deze e-step

Xiaomi M365: compact en wendbaar

Xiaomi m365

De Xiaomi M365 is misschien iets minder snel, maar niet minder geliefd. De M365 houdt zich keurig aan de maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Dit bevordert de rijkwaliteit dan wel weer, in combinatie met de 8’’ luchtbanden. Het grote voordeel van deze snelle elektrische step is dat hij opvouwbaar is. Met een gewicht van 12 kilo en een actieradius van zo’n 30 kilometer is dit je kleine en mobiele vriend.

Deze eigenschappen maken deze e-step is uitermate geschikt voor een ritje naar het station of de laatste kilometers naar werk of school. Gaat de Boosted Rev je wat te hard en ben je op zoek naar een geschikt alternatief? De Xiaomi M365 zal je niet teleurstellen.

Bekijk deze e-step

Phaewo X10: bepaal zelf je snelheid

phaewo X9

De Phaewo X10 mocht niet missen in deze lijst. Deze X10 is tevens ook meteen de goedkoopste e-step in dit lijstje, met een schappelijke prijs van nog geen €300. Stem je de snelheid van je elektrische step graag af op de omgeving? Say no more. De X10 heeft namelijk twee verschillende standen die de snelheid bepalen. In de Eco Mode meng je je met 15 km/h rustig in het verkeer. Wil je toch iets sneller rijden? Schakel dan over naar de Power Mode en rijdt tot 25 km/h. Daar ga je!

Bekijk deze e-step

Benieuwd hoe snel je met een e-step in Nederland mag rijden? We geven je antwoord op deze en overige vragen via onze pagina over elektrische steps in Nederland

Categorieën: Nieuws