Elektrische steps zijn booming. Steeds meer mensen ruilen de auto op korte afstanden in voor de e-step. Maar hoe snel brengt een e-step je van A naar B? Oftewel, hoe snel gaat een elektrische step? Met de volgende e-steps kom je nooit meer te laat op je plaats van bestemming!

Wat zijn de snelste elektrische steps in Europa?

De tijd dat steps alleen nog voor kinderen waren is voorbij. Veel volwassenen gebruiken de e-step tegenwoordig om zich op een snelle en milieuvriendelijke manier te verplaatsen. Hoe snel? In sommige gevallen: erg snel. Dit zijn de snelste elektrische steps van dit moment:

1. Boosted Rev: pure kracht

boosted rev

De Boosted Rev is een bijzonder krachtige en snelle elektrische step. Deze kracht zit in het motorisch vermogen van 1500 Watt. Op de sterke lithium batterij rijd je circa 35 kilometer voordat je hem weer moet opladen. Ben je op zoek naar de snelste elektrische step? Dan zit je met de Boosted Rev goed. De topsnelheid is maar liefst 39 kilometer per uur!

Gelukkig heeft de producent ook aan onze veiligheid gedacht. Zo is het platform extra breed en sta je stabiel door het licht gebogen stuur. Tevens heeft de Boosted Rev geen twee, maar drie remsystemen. Samen met het intuïtieve gaspedaal zorgen die ervoor dat je deze e-step goed onder controle houdt. Off you go op de snelste elektrische step van Europa!

Bekijk deze e-step

2. Segway Ninebot ES4: snelheid én afstand

ninebot by segway ES4 2

De Segway Ninebot ES4 mag niet missen in deze lijst. De ES4 heeft naast een keurige snelheid van 30 km/h ook een ongekende actieradius. Op één acculading rijdt je namelijk wel 45 kilometer! Daar worden we natuurlijk blij van. Hoe dit kan? De ES4 heeft zichtbaar plek gemaakt voor een dubbele accu. En die dubbele accu betekent een dubbele actieradius. Dus, kies je voor snelheid én een betrouwbare actieradius? Dan is deze e-step wellicht wat voor jou.

Bekijk deze e-step

3. Xiaomi M365: compact en wendbaar

Xiaomi m365

De Xiaomi M365 is misschien iets minder snel, maar niet minder geliefd. De M365 houdt zich keurig aan de maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Dit bevordert de rijkwaliteit dan wel weer, in combinatie met de 8’’ luchtbanden. Het grote voordeel van deze snelle elektrische step is dat hij opvouwbaar is. Met een gewicht van 12 kilo en een actieradius van zo’n 30 kilometer is dit je kleine en mobiele vriend.

Deze eigenschappen maken deze e-step is uitermate geschikt voor een ritje naar het station of de laatste kilometers naar werk of school. Gaat de Boosted Rev je wat te hard en ben je op zoek naar een geschikt alternatief? De Xiaomi M365 zal je niet teleurstellen.

Bekijk deze e-step

Benieuwd hoe snel je met een e-step in Nederland mag rijden? We geven je antwoord op deze en overige vragen via onze pagina over elektrische steps in Nederland. Woon je in Belgie? Hier gelden weer andere regels. Lees meer over e-steps in België.

Categorieën: Nieuws