Snelle elektrische steps

Hoe snel brengt een e-step je van A naar B? Oftewel, hoe snel gaat een elektrische step? Met de volgende e-steps kom je nooit meer te laat op je plaats van bestemming!

Dit zijn de snelste elektrische steps van Europa

Voor de echte snelheidsduivels zetten we de drie snelste [maar toch veilige] elektrische steps van Europa op een rijtje:

1. Inokim OX S: indrukwekkende prestaties

Inokim OX S step elektrisch PDP

Inokim. Wie? Grote kans dat je nog niet eerder van dit Israelische merk hebt gehoord. Maar ben je op zoek naar een snelle e-step, dan wil je de Inokim OX S snel beter leren kennen. Naast een ongekende actieradius van 110 kilometer, behaal je met deze snelle e-step een maximale snelheid van 39 km/h.

De Inokim OX S leent zich uitstekend voor dagelijks gebruik op lange afstanden. Met drie versnellingen bepaal je snelheid. Zo rijd je in de eerste versnelling tot maximaal 13 km/h. Ben je op zoek naar echte snelheid, dan schakel je door naar de derde versnelling [oftewel de ‘full-speed’ mode].

[Benieuwd naar onze ervaring met deze e-step? Lees hier de uitgebreide Inokim OX review.]
Bekijk op DRX-Wheels

2. Boosted Rev: pure kracht

Boosted Rev e-step

De Boosted Rev is een bijzonder krachtige en snelle elektrische step. Deze kracht zit in het motorisch vermogen van maar liefst 1500 Watt. Op de sterke lithium batterij rijd je circa 35 kilometer voordat je deze opgeladen moet worden.

Ben je op zoek naar de snelste elektrische step? Dan zit je met de Boosted Rev goed. De topsnelheid is maar liefst 39 kilometer per uur!
Bekijk deze e-step

3. Ninebot ES4: snelheid én afstand

Segway ES4 - format

De Ninebot by Segway ES4 mag niet missen in deze lijst. De ES4 heeft naast een keurige snelheid van 30 km/h ook een ongekende actieradius. Op één acculading rijdt je namelijk wel 45 kilometer! Daar worden we natuurlijk blij van. Hoe dit kan?

De ES4 heeft zichtbaar plek gemaakt voor een dubbele accu. En die dubbele accu betekent een dubbele actieradius. Dus, kies je voor snelheid én een betrouwbare actieradius? Dan is deze e-step wellicht wat voor jou.
Bekijk deze e-step

Staat hier je favoriete step nog niet tussen en wil je graag meerdere modellen vergelijken? Bekijk en vergelijk dan alle elektrische steps in een handig overzicht.