Circ step

Het van origine Luxemburgse bedrijf Cirs is in 2018 opgericht. Sindsdien is het een bekende naam geworden als het op elektrische deelsteps aankomt. 

In 2020 heeft marktleider Bird het bedrijf overgenomen. Lees hier wat je moet weten om met een e-step van Circ op pad te gaan.

[INHOUDSOPGAVE]

Hoe maak je gebruik van een Circ step?

Doorloop de volgende stappen om gebruik te kunnen maken van een Circ step:

  1. Download de Circ app voor Apple of Android;
  2. Koppel een betaalmiddel aan je account;
  3. Bekijk in de app waar de dichtstbijzijnde step staat en ontgrendel deze door de QR-code op de step via de app te scannen;
  4. Klaar met je rit? Parkeer je step in de daarvoor bestemde zone en sluit de rit af met de app;
  5. Sluit de rit af via de app. Hierna krijg je een overzicht te zien met de afgelegde route en de kosten van de rit.

Goed om te weten: vanwege de overname van Circ door Bird kun je een Circ step ook via de Bird app huren (en vice versa).

Wat zijn de tarieven voor het gebruik van Circ?

De kosten voor het gebruik van een Circ step zijn opgebouwd uit een starttarief en tarief per minuut. Het starttarief bedraagt €1. Vervolgens betaal je €0.15 per minuut. Voor een ritje van 15 minuten betaal je dus €3.25.

Tip: profiteer van een gratis rit

Via de Circ app heb je de mogelijkheid om je persoonlijke ‘referral code’ met iemand te delen. Deze persoonlijke code is, na het downloaden, in de app te vinden. Ga je met twee of meer personen een rit maken? Profiteer dan op de volgende manier van een gratis rit:
elektrische-deelstep-referral-code

Waar zijn de Circ steps te vinden?

De Circ steps zijn inmiddels beschikbaar in 11 Europese landen:

Liever je eigen elektrische step?
Bekijk dan ons elektrische step overzicht, of navigeer naar onze lijst met de beste elektrische step van dit moment. Meer hulp nodig bij je keuze? Ontdek welke e-step bij jou past met de Keuzehulp.
Logo