Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Elektrische step in Eindhoven

De elektrische step; menig stad in Europa staat er al vol mee. Maar in Nederland duurt dit nog even. Ook Eindhoven staat te popelen om de e-step. Maar hoe zit het met het gebruik van een e-step in Eindhoven?

Mag je met een elektrische step in Eindhoven rijden?

Het gebruik van een elektrische step is in Eindhoven alleen toegestaan wanneer deze door het RDW is goedgekeurd. Tot nu toe zijn slechts een handjevol e-steps goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Een groot deel van de e-steps die je nu ziet rijden, mogen officieel nog niet de weg op.

landelijke regelgeving
Wil je alles lezen over de landelijke e-step wet- en regelgeving in Nederland? Lees dan verder op de pagina ‘Elektrische step in Nederland‘.

Wanneer worden alle e-steps toegelaten in Eindhoven?

De exacte datum waarop e-steps ook in Eindhoven legaal mogen rondrijden, is nog niet bekend. De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft daarentegen aangegeven medio juli 2022 een nieuw toelatingskader gereed te hebben waarmee meer e-steps de weg op mogen.

Wil je je alvast oriënteren op een geschikte elektrische step? Bekijk onze pagina met de beste e-steps van dit moment.

Logo
Shopping cart