Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Elektrische step in Den Haag

De elektrische step rukt in Nederland in rap tempo op. Zo ook in Den Haag. De meeste e-steps zijn, net als in de rest van Nederland, echter nog RDW-gekeurd. Lees hier meer over het gebruik van een e-step in Den Haag.

Mag je met een elektrische step in Den Haag rijden?

Hoewel je al regelmatig e-steps door Den Haag ziet rijden, mag dit officieel nog niet. Er zijn momenteel slechts een paar goedgekeurde e-steps waarmee je legaal de weg op mag.

In Den Haag mag een elektrische step alleen de weg op als deze aangewezen is als elektrische bromfiets.

Landelijke wetgeving
Wil je alles lezen over de landelijke e-step wet- en regelgeving in Nederland? Lees dan verder op de pagina ‘Elektrische step in Nederland‘.

Wanneer worden alle e-steps toegelaten in Den Haag?

In België wordt er al volop gebruik gemaakt van de elektrische step. Aanbieders zoals Bird spelen hier gretig op in. In Den Haag is het helaas nog niet zo ver. 

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft aangegeven medio juli 2022 een nieuw toelatingskader gereed te hebben waarmee meer e-steps de weg op mogen.

Huur een elektrische step in Den Haag

Diverse locaties in Den Haag bieden e-steps te huur aan. Zo kun je bijvoorbeeld via 1001Activiteiten op een goedgekeurde e-step straten van Den Haag en Scheveningen ontdekken.

Wil je je alvast oriënteren op een geschikte elektrische step? Bekijk onze pagina met de beste e-steps van dit moment.

Logo
Shopping cart