Dit zijn de 4 beste telefoonhouders voor je elektrische step

Mobiele telefoons zijn al lange tijd niet meer weg te denken uit ons leven. Wanneer je aan het rijden bent, is een telefoon daarentegen een onveilige afleiding.

Toch wil je graag je telefoon bij de hand hebben, al is het maar om te navigeren. Niet verrassend dus dat een telefoonhouder een van de meest populaire accessoires is voor een elektrische step.

Maar hoe kies je de juiste houder? We zetten de 6 beste keuzes voor je op een rij.

Zo kies je de juiste telefoonhouder

Let op de volgende punten bij de keuze van het juiste model:

  • Type telefoon. Overduidelijk, maar erg belangrijk: controleer altijd of de telefoonhouder geschikt is voor jouw telefoon. Dit staat 9/10 keer aangegeven in de productbeschrijving.
  • Type e-step. Ieder e-step merk heeft andere afmetingen voor de stuurbuis. Controleer voor je aankoop of de telefoonhouder groot genoeg is voor de diameter van het stuur.
  • Je rijstijl. Rijd je vaak sneller dan 25 km/h of over ruig terrein, overweeg dan een schokabsorberende houder voor een betere bescherming van je telefoon.

De 4 beste telefoonhouders voor je e-step

De meeste telefoonhouders zijn zowel geschikt voor een fiets als elektrische step. De bevestiging werkt namelijk op dezelfde manier. Dit zijn de vier beste keuzes van de redactie:

#1 Grefay telefoonhouder

Grefay-telefoonhouder

De Grefay telefoonhouder heeft een ondersteuningssysteem met vier nylon klauwen die je telefoon stevig vastklemmen. Daarnaast is er een veiligheidsslotje waarmee je de houder vastdraait.

Je bevestigt de behuizing (zonder enig gereedschap) met een eenvoudig montagesysteem aan je stuur. Eenmaal bevestigd kun je je telefoon horizontaal of verticaal op je stuur plaatsen.  

De Grefay telefoonhouder is compatibel met een stuur met een diameter van 2 tot 3 centimeter. 

#2 Lamicall telefoonhouder

Lamicall-telefoonhouder

De Lamicall telefoonhouder kan worden gebruikt voor een breed scala aan smartphones. Het heeft een eenvoudig bevestigingssysteem waarvoor geen gereedschap nodig is. 

De houder is voorzien van schokbestendige bescherming, zodat zelfs ruige wegen je telefoon niet door elkaar schudden. Ook zitten er siliconen pads op de behuizing die voorkomen dat je telefoon bekrast raakt door de behuizing. 

Door de verstelbaarheid van dit model, kun je de houder voor bijna alle telefoons gebruiken. Van de iPhone 11 Pro Max tot de Galaxy S9. 

De Lamicall telefoonhouder is compatibel met een stuur met een diameter van 1,5 tot 4 centimeter.

#3 GUB telefoonhouder

GUB-Telefoonhouder

De GUB telefoonhouder is gemaakt van een duurzame legering die trillingen van hobbelige trottoirs of ander ruw terrein kan weerstaan. 

Aluminiumlegering is een uitzonderlijk duurzaam en lichtgewicht materiaal. En dat is precies waar dit model van gemaakt is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor een lange levensduur. 

De houder is 360 graden verstelbaar, zodat je je telefoon in elke positie op je stuur kunt plaatsen. Voor de montage van de houder heb je een (meegeleverde) inbussleutel nodig. 

De GUB telefoonhouder is geschikt voor telefoons met een maximale lengte van 17 centimeter. Dit maakt het compatibel met onder andere de iPhone 12 en Samsung Galaxy Note 20.

#4 Tiakia telefoonhouder

TIAKIA-TELEFOONHOUDER

De makers van de Tiakia telefoonhouder garanderen een ‘0% valpercentage’ bij gebruik van dit model. En dat zelfs bij gebruik op ruw terrein.

De houder is gemaakt van een aluminiumlegering. De beugel die de behuizing vasthoudt, is verbonden met roestvrijstalen schroeven. Een stevige behuizing houdt trillingen tijdens het rijden tot een minimum beperkt.

Door de verstelbaarheid van dit model, kun je de houder voor bijna alle telefoons gebruiken. Van de Samsung Galaxy S9 tot de Huawei P30 Pro.

De Tiakia telefoonhouder is geschikt voor telefoons met een maximale lengte van 18 centimeter.

Hoe lang gaat een telefoonhouder mee?

De materialen waarmee de houders zijn gemaakt zijn over het algemeen zeer duurzaam. Factoren zoals extreme temperaturen kunnen de houdbaarheid van plastic, rubberen en siliconen houders echter wel verkorten. 

Wil je zolang mogelijk plezier hebben van je houder? Haal de houder dan van je step af indien je deze ‘s nachts buiten laat staan.

ALLE ACCESSOIRES OP EEN RIJ
Op zoek naar meer accessoires? Bekijk onze pagina met de beste e-step accessoires.

Logo