Google start met gratis e-step abonnementen voor werknemers

Van alle bedrijven in de wereld staat Google bekend om zijn vooruitziende blik, toewijding aan zijn werknemers en toewijding om van de werkplek meer te maken dan zijn primaire doel.

In het kader van dit doel werkt het bedrijf samen met Unagi om werknemers aan te moedigen terug naar kantoor te gaan – in stijl.

Het Ride Scoot-programma

Het Ride Scoot-programma is ontworpen om Google-medewerkers in de VS een gemakkelijke manier te bieden om naar kantoor te gaan. 

Het bedrijf werk samen met e-step fabrikant Unagi om werknemers de mogelijkheid te bieden om een maandelijks abonnement op de stijlvolle Unagi Model One te vergoeden.

unagi abonnementsvorm elektrische steps

De e-steps van Unagi zijn populair onder forenzen, door de strakke frames en moderne uitstraling.

De Unagi Model One heeft een maximale snelheid van 25 km/h en een actieradius van 25 kilometer. Het grote voordeel van deze step is zijn gewicht. Met slechts 12 kg kun je de step overal (en dus ook naar kantoor) meenemen.

Hoewel de step een kleine €1.000 kost, heeft Unagi een abonnement opgezet om meer mensen aan te moedigen haar e-steps te gebruiken zonder vooraf veel geld te betalen.

Unagi baant de weg voor de e-step revolutie

Het is geen geheim dat e-steps een grote vlucht hebben genomen sinds ze beschikbaar kwamen voor het grote publiek. De komst van de deelstep heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. 

David Hyman, de oprichter van Unagi, zal de abonnementen gebruiken om meer mensen aan te moedigen om particuliere e-steps te gebruiken in plaats van veel geld uit te geven aan bedrijven die ritten delen.

Over de samenwerking tussen Unagi en Google zei hij: “Ze weten dat er ongerustheid is onder werknemers. Mensen zijn eraan gewend geraakt om thuis te werken en ze (Google) proberen er gewoon alles aan te doen om de ervaring van terugkomen te verbeteren.”

Hoewel Google ook andere prikkels zal bieden om zijn personeel terug naar kantoor te krijgen, zal het programma voor e-steps naar verwachting populair zijn.

Logo