De top-5 scherpste elektrische step kerstaanbiedingen

Het einde van het jaar is in zicht en de grote winkelketens mogen weer strooien met aanbiedingen. Dit jaar is ook de categorie e-steps niet achterwege gelaten

Ben je op zoek naar een scherpe aanbieding? Wij hebben de folders afgespeurd voor de meest interessante deals. Bekijk hier de kortingen van 14 tm/ 19 december

Xiaomi 1S

Xiaomi-1S-elektrische-step

De Xiaomi 1S is een van de goedkoopste e-steps voor volwassenen. De step weegt slechts 12,5 kg, wat het makkelijk maakt om deze overal mee naartoe te nemen. Via de Mi Home app verbind je de step met je smartphone. Hiermee kun je onder andere statistieken inzien en kun je het voertuig updaten met de nieuwste firmware.

De Xiaomi 1S beschikt over een stevige actieradius van 30 kilometer. Een lege accu laad je binnen 5,5 uur weer op voor je volgende rit.

Deze week in de aanbieding bij Amazon voor €299,-

Denver SEL-80130

Denver-SEL-80130

De Denver SEL-80130 beschikt over een actieradius van 12 kilometer en kan een gewicht tot 100 kg dragen. Een groot voordeel van dit model is de korte laadtijd: in slechts 3 uur is een lege accu weer volledig opgeladen.

De step kan ingeklapt worden om mee te nemen in de kofferbak of het openbaar vervoer. Met een gewicht van 9,9 kg til je deze gemakkelijk met je mee.

Deze week in de aanbieding bij bol.com voor €223,-

Denver SCK-5300

Denver SCK-5300 zwart

De Denver SCK-5300 is een elektrische step voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een gewicht van slechts 5,5 kg is de step makkelijk in gebruik. Een volle batterij geeft je maximaal 6 kilometer rijplezier. Een groot voordeel van de Denver SCK-5300: in slechts 2 uur is de accu volledig opgeladen.

Deze week in de aanbieding bij bol.com voor €83,60

Ninebot Zing E8

Ninebot-Zing-E8

De Segway Ninebot Zing E8 is een stevige e-step voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De step haalt een maximumsnelheid van 14 km/h en gaat 10 kilometer mee op een volle accu. Dit staat ongeveer gelijk aan 45 minuten rijplezier. 

Met een gewicht van slechts 8 kg is de Zing E8 kindvriendelijk in het gebruik. De step is voorzien van lekvrije banden en is zowel spatwater- als stootbestendig. 

Deze week in de aanbieding bij bol.com voor €189,-

Ninebot Zing C20

Ninebot-Zing-C20

De Segway Ninebot Zing C20 is een e-step voor kinderen vanaf 8 jaar. Met de ‘veilige modus’ haalt de step een maximale snelheid van 10 km/h. Een volle accu staat gelijk aan 20 kilometer rijplezier. 

Het frame is gemaakt van staal en het deck is voorzien van anti-slip materiaal. Bovendien heeft de step een IPX4-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen waterspatten.

Deze week in de aanbieding bij bol.com voor €249,-

meer e-steps bekijken?
Bekijk onze selectie van de beste of snelste e-steps van dit moment.

Logo