Het grootste e-step platform van NL & BE ✓ Alle lokale wet- en regelgeving op een rij ✓ Uitgebreide reviews en handige prijsvergelijkers ✓

Zie daar! De nieuwe Segway Air T15

Een nog compactere en meer lichtgewicht e-scooter dan ooit tevoren. Is dat mogelijk? Volgens Segway-Ninebot wel. Het bedrijf introduceerde onlangs een handjevol nieuwe elektrische scooters in aanloop naar de jaarlijkse Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Segway Air T15: hoe zit het met de features?

segway air t15 step

Eén daarvan wordt nu al beschouwd als de meest lichtgewicht, milieubewuste en energie efficiënte e-step ooit geïntroduceerd. Het gaat om de Segway Air T15. Een blik op de features van deze nieuwe Segway step laat ons het volgende zien:

Key features
+ Topsnelheid van 20 km/h
+ 300 Watt ingebouwde motor
+ Verkoopprijs van ongeveer €630

E-scooter met cruise control

Een eerste feature dat direct de Segway Air T15 onderscheid van de rest, is dat deze geen gaspedaal heeft. Daarentegen ‘schop’ je mee tijdens het steppen. De technologie ingebouwd in de step berekent direct de wrijving en ligging van de weg om automatisch een constante snelheid aan te houden.

Wil je sneller gaan? Dan hoef je simpelweg een paar extra schoppen te geven. Als je wilt afremmen druk je op het pedaal op het achterwiel. Kortom, dit is een step met cruise control. Ook heeft de e-scooter een handig, geïntegreerd display in het stuur waarop je de snelheid kunt aflezen.

Compact en duurzaam

segway air t15

Segway-Ninebot wijst ook op hoe eenvoudig de Air T15 mee te nemen is. Met één druk op de knop vouwt de e-step ineen, in een bijna platte constructie. Met een gewicht van ongeveer 10 kg mag de e-step zichzelf een lichtgewicht noemen. Een andere toffe feature is dat de scooter tijdens het remmen energie in de batterij regenereert. Zo rijd je extra duurzaam.

En, wat mag het kosten?

De introductieprijs van de Air T15 ligt hoogstwaarschijnlijk op $699, al is deze prijs nog niet bevestigd. Omgerekend is dat zo’n €630. Niet bepaald een koopje, want met deze prijs behoort de e-scooter tot het hogere segment e-steps. Desondanks, gezien de features en duurzaamheid, zou deze e-step het zomaar waard kunnen zijn!

Logo
Shopping cart