In 2019 kunnen we niet meer om de elektrische step heen. Hoewel in Nederland nog niet alle e-steps op de weg mogen, zie je toch steeds meer rijden. Elektrische-steps.com kon natuurlijk niet met de volgende vraag blijven zitten: wat is nou de beste elektrische step? Bij onze tests hebben wij onder andere gelet op rijcomfort, veiligheid, batterijduur en de prijs. Na tig ritjes door de straten van Amsterdam zijn we bij onderstaande top-5 uitgekomen:

Top 5 elektrische steps van dit moment

1. Xiaomi M365

xiaomi mi 365

Tijdens je zoektocht naar de beste elektrische step, heb je deze e-step van Xiaomi gegarandeerd al voorbij zien komen. Gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding is deze e-step met recht een van de best verkochte modellen van het moment. De step is opvouwbaar, extra comfortabel door de grote wielen en zeer veilig dankzij het dubbele remsysteem. Een leuke extra: met de bijgeleverde mobiele applicatie heb je realtime inzicht in je rijgedrag!

Bekijk deze e-step

2. Phaewo X10

phaewo X9

Het grote broertje van de Phaewo X9; dat is de Phaewo X10. Op het eerste oog lijken deze twee e-steps veel op elkaar. Toch heeft de Phaewo X10 wat aangename upgrades. Ben je op zoek naar een stevige, betrouwbare elektrische step? En dat voor een leuke prijs? Dan is deze e-step waar je naar zoekt. Voor nog geen €300 heb de de Phaewo X10 in je bezit.

Bekijk deze e-step

3. Phaewo X9

phaewo X9

De ‘Xiaomi M365 cloon’. Zo wordt deze elektrische step van Phaewo ook wel genoemd. Kun jij de verschillen zien? Als je goed kijkt waarschijnlijk wel. Op het gebied van de looks en motorische prestaties verschillen deze e-steps echter niet veel van elkaar. Niet gek dus dat de Phaewo X9 op nummer 2 staat in ons lijstje. Met een ruime actieradius van 25 kilometer en een oplaadtijd van slechts 3 uur is dit een ideale e-step!

Bekijk op bol.com

4. Ninebot by Segway ES4

ninebot by segway ES4 2

De Ninebot by Segway ES4 is de elektrische step met een van de beste accu’s op de markt. Op één acculading rijdt je namelijk tot wel 45 kilometer! Handig als je niet elke dag de accu van je e-step wilt opladen. Verder kenmerkt deze step zich door de comfortabele rijstijl. De schokdempers (die zowel voor als achter aanwezig zijn) zorgen voor een stabiele wegligging. Kortom: met deze e-step krijg je waar voor je geld!

Bekijk op bol.com

5. Denver SCO-65210

denver 65210

Last but not least in deze lijst: de Denver SCO 65210. Met drie verschillende versnellingen bepaal je gemakkelijk zelf je snelheid op deze step. Je hoeft niet sterk te zijn om deze e-step gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij weegt namelijk slechts 11 kilogram! Handig als je van plan bent om hem dagelijks in de trein mee te nemen bijvoorbeeld.

Bekijk op bol.com

De e-step heeft zichzelf in veel landen al bewezen als een handig en milieuvriendelijk vervoersmiddel voor korte afstanden. Helaas zijn veel van deze steps in Nederland nog niet goedgekeurd. Ben je benieuwd wanneer e-steps in Nederland deze erkenning mogelijk ook krijgen? Lees dan meer over elektrische steps in Nederland.

Categorieën: Nieuws