Elektrische step onderdelen

Overweeg je een elektrische step te kopen? Grote kans dat je de Xiaomi M365 in overweging hebt genomen. Eenmaal aangeschaft is de kans groot dat je snel fan bent. Ken je ‘Pimp my ride’ nog van MTV?

Je kunt (bijna) net zo losgaan op je Xiaomi. We zetten 5 handige onderdelen voor deze e-step voor je op een rijtje.

Spring naar:

  1. Telefoonhouder voor de e-step
  2. Elektrische step slot
  3. Banden voor de Xiaomi M365
  4. Xiaomi M365 draagtas
  5. Verzekeringsplaathouder

1. Telefoonhouder voor de e-step

Xiaomi m365 telefoonhouder
Is je richtingsgevoel niet zo sterk? Dan is Google Maps vast je grote vriend. Ook op je e-step kun je flink verdwalen, dus een handige telefoonhouder kan geen kwaad. Deze houder is makkelijk aan het stuur te bevestigen. Zet je telefoon vast en rijdt in een rechte lijn van A naar B. Wel zo handig!
Bekijk dit product

2. Elektrische step slot

xiaomi m365 slot

Jaloerse blikken als je weer voorbij knalt op je e-step? Dan wil je er zeker van zijn dat deze nog voor de supermarkt staat als je even snel boodschappen doet. Om ’t geïnteresseerde dieven lastig te maken, is dit remschijfslot met kabel ontwikkeld.

Bevestig het slot simpelweg aan de remschijf van jouw e-step én aan een fietsenrek of paal. Jouw Xiaomi M365 staat nu een stuk veiliger geparkeerd! Dit stevige e-step slot is verkrijgbaar in zwart en rood en wordt geleverd met twee sleutels.
Bekijk dit product

3. Banden voor de Xiaomi M365

Xiaomi-M365-banden
Ben je niet zo’n fan van banden vervangen? Dan zijn volrubberen buitenbanden wel een uitkomst voor jou. Deze banden hebben perforatiegaten die bijdragen aan een goede vering en gewichtsreductie.

Door het profiel van de band worden regenwater en sneeuw tijdens het steppen afgevoerd. Ook in de winter kun je dus gewoon de step uit de schuur pakken!
Bekijk dit product

4. Xiaomi M365 draagtas

elektrische step draagtas

Uiteraard gebruik jij je hippe e-step het liefst al steppend. Hij mag immers gezien worden! Maar je wilt hem misschien ook wel eens meenemen in het OV. Xiaomi steps zijn relatief licht en daarmee makkelijk op te tillen. Maar een draagtas kan ook handig zijn, zeker wanneer je je step ergens wilt opbergen.

Deze draagtas is speciaal gemaakt voor de M365 en bestaat uit Oxford stof dat waterproof is. Door de sterke draagband draag jij de tas mét e-step heel gemakkelijk aan je schouder.
Bekijk dit product

5. Verzekeringsplaathouder

elektrische step kentekenplaatje

We gaan er van uit dat je weet dat jouw e-step verzekerd moet zijn als je de openbare weg op wilt in Nederland. Een e-step is alleen niet standaard voorzien van een houder om je verzekeringsplaatje aan te bevestigen. Voor een paar euro heb je deze houder in huis.
Bekijk dit product

Kun je geen genoeg krijgen van e-steps?

Dat begrijpen we. Gelukkig houden wij alles rondom elektrische steps nauwkeurig in de gaten. Lees ons laatste e-step nieuws of bekijk eens welk model zich met recht tot de snelste e-step van Europa mag rekenen.