Elektrische step onderdelen

Ken je ‘Pimp my ride’ nog? Na de aanschaf van je nieuwe tweewieler wil je misschien net zo losgaan op je eigen e-step. We zetten 5 handige onderdelen en accessoires voor je elektrische step op een rijtje.

[Spring naar]

  1. Telefoonhouder voor de e-step
  2. Anti-diefstal slot
  3. Een extra bandenset
  4. Een stevige draagtas
  5. De compacte stuurtas

1. Telefoonhouder voor de e-step

Segway-ninebot-telefoonhouder

Is je richtingsgevoel niet zo sterk? Dan is Google Maps vast je grote vriend. Ook op je e-step kun je flink verdwalen, dus een handige telefoonhouder kan geen kwaad. Deze houder is makkelijk aan het stuur te bevestigen. 

Zet je telefoon vast en rijdt in een rechte lijn van A naar B. Deze telefoonhouder van Segway Ninebot is door zijn universele bevestiging geschikt voor alle e-steps.

2. Elektrische step slot

ninebot slot voor elektrische step

Jaloerse blikken als je weer voorbij knalt op je e-step? Dan is een slot voor je e-step geen overbodige luxe. Om het geïnteresseerde dieven lastig te maken, heeft Segway Ninebot dit cijferslot ontwikkeld.

De kabel bestaat uit gevlochten staal wat bescherming biedt tegen diefstal. Met een lengte van 1.2 meter heeft het slot genoeg reikwijdte om je elektrische step aan een stevig object vast te zetten.

Het slot is eenvoudig in te stellen met een 5-cijferige code. Je bevestigt het slot met de meegeleverde beugel onder het stuur. Hierdoor hoef je het slot niet los met je mee te dragen. 

3. Een extra bandenset

Xiaomi-M365-banden
Ben je niet zo’n fan van banden vervangen? Dan zijn volrubberen buitenbanden een uitkomst. Deze banden hebben perforatiegaten die bijdragen aan een goede vering en gewichtsreductie.

Door het profiel van de band wordt regenwater tijdens het steppen afgevoerd. Ook bij slecht weer kun je dus gewoon de step uit de schuur pakken.

4. Een stevige draagtas

elektrische step draagtas

Ben je van plan om je e-step regelmatig ergens mee naartoe te nemen? Dan kan een draagtas uitkomst bieden. De meeste e-steps klap je binnen een paar seconden in. 

Deze waterproof draagtas biedt plek voor e-steps met ingeklapte afmetingen van 110 x 45 x 51 cm. Met de stevige draagband draag je de tas gemakkelijk aan je schouder.

5. De compacte stuurtas

elektrische-step-opbergtas

Deze compacte opbergtas is ideaal om wat spullen in op te bergen die net niet in je broekzak passen. Met de speciale ophangbeugels bevestig je deze tas aan de voorkant van het stuur van je e-step.

De afmetingen van deze opbergtas zijn 12 x 20 x 12 cm. Let op: de tas is speciaal geschikt voor Segway Ninebot steps.

krijg je geen genoeg van e-steps?
Dat begrijpen we. Gelukkig houden wij alles rondom elektrische steps nauwkeurig in de gaten. Bekijk bijvoorbeeld onze pagina met de best beoordeelde e-steps. Heb je hulp nodig bij de keuze van een nieuwe e-step? Maak dan gebruik van de E-step Keuzehulp.

Logo